"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"

Nettside: www.food4health.com
Facebook: huntergathererhealthnut
Mobil: 0431252585

Blender-anmeldelser:

 

Hei for de som ikke kjenner meg, jeg er Samantha Baird eier av mat for tanken. Jeg stadig får spørsmål for mine anbefalinger på hvilken blender jeg velger så tenkte id satt penn til papir og dele mine erfaringer. 
 
Å være en mat trener jeg konsekvent gjør matlaging demoer for arbeid og hjemmebruk. La oss si at mine blender få en god treningsøkt flere ganger om dagen. I år har jeg sett meg selv gjennom noen av disse kostbare gjenstander, så her er min rapport: 
 
En av mine første blendere breville, det gjorde jobben litt av tiden. Jeg fant hvis jeg setter grunnleggende banan og ris melk med litt honning det var fint, så snart jeg har lagt noen greener eller datoer - ting fikk klumpete: (Hvis du er en smoothie lover som meg klumper er et nei nei dette. blender mislyktes når jeg har lagt is, en blitz og det døde.

 

Philips 1000W Kompakt 3-in-1 Setup 3.4L Bowl foodprocessoren. En lavere kostnad alternativ, er maten prosessor komponent i denne maskinen bra. Selv om dette blender ikke kan håndtere isen heller, og nok en gang sliter med å blande til en jevn konsistens. Det er ikke i stand til å utføre de fleste av de oppgaver som gis til en høyhastighets blander. 
 
Breville - Alt i ett. Jeg elsker denne lille enheten, men ikke en blender, det er mer av en mini food prosessor og stokk mikser. Det er raskt og enkelt, og jeg fortsatt noen ganger bruker det for potetmos eller raskt bruke stokk for min gresskar suppe mens de fortsatt i potten. Det er ikke veldig kraftig, slik at du absolutt ikke vil bruke dette på en grønn smoothie, mutter melk, mutter smør etc. 
 
Den Vita Easy var mitt neste store kjøp. Det er ganske dyrt RRP på $ 799,00, var det første hinderet. Denne maskinen har en veldig lignende utseende til Vitamix, så jeg bestemte meg for det kan være verdt investeringen. Vita Easy annonserer at du kan putte i hele matvarer og blande seg sammen med utgir seg for å være i stand til å gjøre de fleste oppgaver gitt til høyhastighets blender. Det startet ut for å være en meget god og kraftig maskin. Over tid var det ikke like effektiv på oppgavene og i noen få korte uker dens undergang på ingen overbelastning bryteren var godt synlig. Dette blender overopphetet og blåste sikringene, rendering det ubrukelig. Dessverre etter retur blender og det blir erstattet tre ganger, på grunn av begrensninger i sin evne til å utføre de vanlige oppgavene som kreves, har jeg innrømmet at dette blender ikke lever opp til forventningene. Etter den tredje erstatning støtte laget på Vita Easy, foreslo årsaken kan være på grunn av operatøren og ikke erstatte den blender igjen. Det var på tide å finne et bedre alternativ med en god kundeservice for å støtte et effektivt produkt.

 

Trinn i Optimum blender fra Froothie. Min nye favoritt er Optimum 9400, har jeg funnet den blender som passer mine behov til en svært rimelig pris. Jeg elsker denne blender. Med salgs billett å være under $ 500, det faktum at det er en australsk eid og drevet selskap er en ekstra bonus. Når du foretar en grønn smoothie jeg kan hvile forsikre det vil komme ut silkemyk, hver gang. Jeg satte gulrot, rødbeter, squash og greener med is, og det blander ingen bekymringer. Jeg har også gjort varme supper, bliss og proteinkuler, mutter melker og Butters, gjør denne maskinen det hele tatt. Fra varm suppe til frossen sorbet og alt i mellom. Og det jeg virkelig liker er muligheten til å kjøpe en utvidet garanti. Den har en sikkerhets avskåret / overbelastning bryteren, slik at ikke flere blåser opp blendere for meg :) Når jeg bestilte disse blendere, kundeservice var fantastisk, med teamet rushing meg min første bestilling uttrykke i tid for en hendelse, fulgt opp av fortsatt støtte og utmerket service på min hver forespørsel. Jeg kunne ikke vært lykkeligere med mitt valg, og jeg anbefaler denne blender for innenriks-og kommersiell bruk. Det er en må kjøpe!
 
Hvis du har noen spørsmål, ikke nøl med å kontakte meg!

 

 

Samantha Baird

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
    Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM