"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"

THERMOMIX HAR EN NY RIVAL!Optimum ThermoCook Pro

kr 9 200

OPTIMUM THERMOCOOK PRO INKLUDERER:

 • Rustfri 2-litersmugge i stål, perfekt for blanding og matlaging
 • Balisong- og elteblad
 • Montering av rustfritt stålblad
 • Stor 70x50mm LCD-skjerm
 • Separat og nøyaktig glassvekt
 • Myk gummispatel av silikon
 • Enkle forhåndsinnstilte autoprogrammer og unike DIY-programmer
 • Justerbar timer og temperaturmåler
 • Kan brukes i oppvaskmaskin (gjelder kun ikke-elektroniske deler)
 • Omfattende oppskriftsbok

Klikk her for mer informasjon om deler og ting som medfølger

NEDENFOR ER EN FAKTISK SAMMENLIGNING MELLOM:

  Optimum Thermocook Pro   THERMOMIX
Antall
annonserte funksjoner
 
20 funksjoner, inkludert DIY-brukertilpassing
 
12 funksjoner  
Temperaturskala  
37°C til 120°C
 
37°C til 120°C
Maks. skålkapasitet  
2 L
 
2,2 L 
Strøm  
500W Motor, 1000W Oppvarmingskraft  
 
500W Motor, 1000W Oppvarmingskraft 
Turbo/rotasjon-funksjon  
Turbo og rotasjon
 
Turbo og rotasjon
Viktig tilbehør  

 

Dampfunksjon  
Ja 
 
Ja 
Kutteblader  
Ja 
 
Ja 
Mikseverktøy / blad 
(for visping, omrøring etc.)
 
Ja 
 
Ja 
Vekter  
Ja, adskilt fra hovedenheten
 
Ja, integrert 
 
Oppskrifter  
Ja 
 
Ja 
Garanti  
2 Years Domestic
 
2 år for husholdninger

OPTIMUM THERMOCOOK PRO

Dampkoker Stor dampkoker Kapasitet på 3 liter.
Liten dampkoker: Kapasitet på 2,6 liter
Ett glasslokk passer begge dampkokerne.
Bolle
Kapasitet på 2 liter

Kniver
4 avtakbare kniver i rustfritt stål
Tidsinnstiller
Strøm 1000W
Temperaturinnstilling: 37-120° grader celsius

Spesialprogrammer
Enkle forhåndsinnstilte programmer og unike DIY-programmer gjør at forbrukeren knytter seg mer til produktet.
Beskyttelse mot overbelastning

Elektronisk motorbeskyttelse som aktiveres hvis det oppstår overbelastning som et resultat av overfylling.

Andre sikkerhetsegenska per
Optimum ThermoCook Pro virker ikke før lokket er sikkert festet.
Egnet til oppvaskmaskin
Kniver, lokk og miksertilbehør kan vaskes i oppvaskmaskinen.
Tilbehør
Bruksanvisning, oppskriftsbok, målekopp, spatel og en nøyaktig digital glassvekt
Vedlegg
Liten og stor dampkoker med lokk, kjølekurv, mikseverktøy, elteskaft og knivbladenhet.
Produktets vekt
7.16kg

Den beste kontrollen:

Den klare og godt lesbare LCD-skjermen, kombinert med et intuitivt og brukervennlig grensesnitt og en enkel innstllingsenhet, gjør at det er lett å føre nøyaktig kontroll med prosessen. De variable kontrollene gjør at du kan kontrollere hele matlagingsprosessen. Still inn tidsinnstilleren fra 1 sekund til 12 timer, temperaturer fra 37-120C, bruk 10 hastighetsnivåer pulsfunksjon og varmeeffekt.

 

Spar tid og plass:

Dette nyskapende apparatet tar kontroll og gjør at du kan spare tid på hver kjøkkenoppgave. Nå er det slutt med å bruke flere kjøkkenredskaper. Det eneste du behøver å gjøre er å legge ingrediensene i Optimum ThermoCook Pro, velge et forhåndsinnstilt program og la Optimum ThermoCook Pro gjøre alt grovarbeidet, samtidig som det blir mindre å vaske opp. Dra fordel av dette alt-i-ett-apparatet og erstatt flere kjøkkenredskaper, sånn at det blir mer plass på kjøkkenbenken og i skapene.

 

Nøkkelfunksjoner:

Optimum ThermoCook Pro har over 20 praktiske funksjoner som alle er laget for at du skal kunne tilberede mange næringsrike og sunne måltider til hele familien. Noen av funksjonene er, hakking, pisking, miksing, emulgering, fresing, elting, matlaging, blanding, omrøring, dampkoking, veiing, nøyaktig oppvarming, m.m. Gå til «bruksområder» for å se den fullstendige listen.

 

Enkle forhåndsinnstilte programmer:

Optimum ThermoCook Pro inkluderer autoprogrammer som er laget på en måte som gjør at du kan tilberede måltidene raskt og uten noe stress. Velg blant: Smoothie, hurtigsuppe, tykk suppe, koteletter, saute, omrøring, dampkoking, stuing, varme, varme opp igjen, koking, yoghurt, ris, grøt, elting.

 

Superior Quality:

With the stainless steel blade, powerful 500W motor, 1000W heating element, overheat/overload protection and safety protection system, the ThermoPro has been specially designed for superior quality, ultra-durability and power performance.

 

Overlegen kvalitet:

Det rustfrie stålbladet, den kraftige motoren på 500W, varmeelement på 1000W, beskyttelse mot overoppheting/overbelastning og et sikkerhetssystem gjør at Optimum ThermoCook Pro er spesiallaget med overlegen kvalitet, lang levetid og fantastisk ytelse.

 

Ekstra tilbehør:

Optimum ThermoCook Pro inkluderer et dampkokerbrett, kokekurv, blandeverktøy, målekopp, spatel, digital vekt og en oppskriftsbok.

 

Annet tilbehør:

Mugge på 2 liter: Denne flerbruksmuggen forekommer i en rekke oppskrifter hvor det er nødvendig med to mugger. Gå til Froothie Produkttilbehør for å kjøpe ekstramuggen.

 

  Alle kundeuttalselser har blitt påvist å være sanne av Proven Credible. Klikk her for mer informasjon.

  Optimum ThermoCook er et helt nytt produkt på markedet. Vi har inkludert opplysningene nedenfor, sånn at du kan se hvor god kvalitet det er på Optimum 9400.

 • Som veganer Jeg elsker enkle og sunne smoothies med hele frukter, nøtter, dadler og greener. Min forrige blender kunne bare gjøre disse ingrediensene i en grov-ie! Optimum blander dem perfekt på kort tid. Pluss det ser bra ut, det er ikke støyende og den utrolig enkel å rengjøre. Den optimale rocks!
  Jacqui Edgecombe (String Fever Pty Ltd Croydon, VIC)

 • Hei Roy og teamet på Athena Solutions, vil jeg gjerne si at jeg har fått min Optimum og hjelp og støtte fra teamet ditt har vært veldig betryggende. Blenderen har virkelig hatt en god utvikling. Det blander vakkert, stiller store smoothies og til og med varm suppe. Jeg har hatt en Vita-mix fra min datter mens avgjøre hvilken blender for å kjøpe og Optimum har vært like god, gjør alt som Vita-mix gjør, så jeg er veldig fornøyd med resultatet og prisen er mye mer attraktivt, med den samme 10 års garanti. Takk så mye
  Rosetta and Danco Ilic (Rouse Hill, NSW)

 • Jeg vil takke deg for det første for flott kundeservice. Helt fra starten du var mest nyttig med all informasjon og råd jeg hadde bedt om. Også jeg setter pris på hvor lett contact din bedrift er. 
  Dernest vil jeg gjerne si hvor fornøyd jeg er med Optimum. Jeg var tidligere med en standard blender som var helt ny ut av boksen, og etter en måned for å bruke det, hadde det blåst opp. Jeg gjør ganske mye av smoothies og trengte noe mer holdbart. Etter å ha brukt Optimum for første gang var jeg så fornøyd med hvor raskt og enkelt det var. Den smoothie er kommet ut så glatt og kremet og smaker godt. Det sparer meg tid og gjør det mer attraktivt å bruke på en jevnlig basis. Jeg kan piske ting opp på kort tid i det hele tatt, og jeg finner meg selv lyst til å gjøre mer. Jeg absolutt elsker det og har skrytt av det siden jeg fikk den. 
  Jeg drikker en smoothie som vi snakker at jeg pisket opp denne morgenen. Jeg kunne ikke tørke smilet av ansiktet mitt i morges fordi jeg blandet en hel haug med ting, og det var så rask og enkel som gjør det så mye mer tiltalende som som alle andre, jeg er så opptatt og tiden er så dyrebar. 
  Min venn var også interessert i å kjøpe en ny blender, etter å ha sett min nye Optimum, hun kjøpte det samme neste dag. Im sikker på at alle som kjøper Optimum vil være svært fornøyd som jeg er. 
  Takk igjen. 
  Vennlig hilsen
  Venesa Jovanova (Tuggeranong, ACT)

 • Kjære Froothie, takk for organisering av rask levering av våre nye Optimum blender. Vi var veldig imponert over din god kundeservice og vil anbefale Athena Solutions uten å nøle. Kommunikasjonen fra både deg og Roy var enestående, ble alle våre forespørsler og spørsmål besvart raskt og det var forfriskende å forholde seg til et selskap med slike store kundeserviceferdigheter.
  Gary Griffith (Floreat, WA)

 • Takk for min blender jeg elsker det ... hadde tenkt å kjøpe en Vitamix men ser inn på området jeg gikk med blender og im veldig glad det gjør alt Vitamix ville ha Jeg har laget saft, mutter Butters, smoothies det er flott vi bruker den hver dag.
  Amanda Ahern (Port Macquarie, NSW)

 • Jeg elsker Optimum! Jeg vil gjerne si en stor takk for salg av en så stor maskin, jeg elsker min blender så mye den har hatt meg å spise så mye sunnere.
  Laura Exarhos (Yarralumla, ACT)

 • Hei Jeg har akkurat fått blender, Det føltes veldig lett i boksen, og jeg var bekymret for at det må være liten, da jeg åpnet esken jeg ble positivt overrasket over størrelsen på basen. Neste jeg kunne ikke vente med å prøve det ut for å se om det var noe bra, så jeg prøvde min favoritt test banan milkshake, ingen Fussa... brøt opp store biter av banan med 200 ml melk blandet for 35 sek; vel jeg er imponert, ingen tegn i det hele tatt av rester, det er det beste resultatet jeg noen gang har hatt, og i bare 35 sekunder. Veldig imponert, kan ikke vente med å prøve cocktails denne helgen. 
  PS. Lett å rengjøre, sette litt vann i, slå på 10 sekunder, tips ut og renne av på benken.
  Anthony Butler (Bendigo, VIC)

 • Jeg er begeistret for å fortelle deg at den blender kom i dag! Det er helt fantastisk! Jeg virkelig setter pris på god kundeservice jeg har fått - Jeg vil ikke nøle med å anbefale Optimum eller Froothie / Athena Solutions til alle jeg kjenner! 
  Tusen takk for hjelpen, Rebecca
  Rebecca and Philip Davis (Ranelagh, Tasmania)

 • Kjære Roy 
  Jeg fikk min blender (levert på jobb) på torsdag. Min hele kontoret visste det kom - Jeg kunne ikke inneholde min begeistring i oppbyggingen. På min lunsjpause kjørte jeg ut til markedene og griper noen grønnsaker og frukt ingredienser å blande. Forventningen var høy. Jeg blandet to juice å dele med mine kolleger; en en utrolig Popeye drikke av agurk, grønn eple, ingefær, mynte, lime og spinat, den andre papaya, mango, druer og mynte. Begge var deilig og utrolig glatt i teksturen. 
  Jeg kunne ikke vente med å få det hjem og prøve å blande med is. Når hjem jeg gjorde en annen grønnsak juice, en frukt frappe og en Freddo Espresso. Nå hvis du ikke vet hva dette er at det er et bilde nedenfor. Bare et skudd eller to av espresso, sukker eller honning og is blandet glatt. Amazing! 
  Jeg er chuffed med Optimum og kan ikke vente med å prøve flere oppskrifter! Så send meg PDF som det er tilgjengelig. 
  Jeg er ennå å prøve jording våre kaffebønner eller lage mandelmasse, men jeg vil og rapportere tilbake om hvordan det går. Mandelmassen vil være en spesiell en hvis jeg spikre det. Den er inspirert av Amalou - en spredning laget av Argan nøtter i Marokko - de samme nøtter som er presset for kosmetisk marokkanske olje. Det har nøtter, kanel og jeg tror tahini i det. 
  Så tusen takk.
  Tina Loppacher (Haymarket, NSW)

 • Ja, så langt det er flott. Jeg brukte den første dagen til å lage en sammensatt mutter smør av mandler, cashewnøtter og paranøtter. Og jeg gjorde alt det på laveste hastighet. Jeg likte måten vortex faktisk flyttet hele tyktflytende blanding opp sidene og ned i sentrum før det var alt glatt. Det er andre merker som ikke vil gjøre det med viskøse pastaer som deler seg fast på vegger og hjørner.
  Andrew Healey (Mansfield, Queensland)

 • Hei Mario, 
  Ja alt bra. Jeg er imponert over blender .. det er mer som hva jeg ville sammenligne med den forrige maskinen .. dette er veldig mye som Vitamix. 
  fint å ha noen programmer, men godt å være i stand til å bare slå den på og la den gå en lang eller kort som jeg liker. blending er veldig glatt .. takk igjen for all hjelp
  Kurt Vogt (Caringbah, NSW)

 • Dette blender er fantastisk. En venn av min kones har Vitamix 5200, og hun var veldig imponert over kvaliteten og prisen!
  Michael Connolly-Greig (West Pymble, NSW)

 • Fordi min partner arbeider hjemmefra for longish perioder, og vi er så fornøyd med Optimum vi kjøper en annen slik at vi begge har en å bruke hver dag!
  Fiona Crowe (Nedlands, WA)

 • Hei Roy, 
  Bare slik at du vet at jeg elsker vår blender. Jeg kunne ikke tro hvor raskt det ble levert! Jeg utgangspunktet gjøre grønne smoothies til frokost siden de ble inspirert av litteratur som er rundt. Jeg må si jeg er en komplett konvertere! Smoothies er glatt og kremet og min frokost tar mindre enn 30 sekunder for å blande. 
  Hilsen i Froothie himmelen,
  Harlene Hercules (Ormond, Victoria NSW)

 • Morning Mirna, 
  WOW!! 
  Jeg har nettopp gjort min første smoothie som hadde 300mls sukkerfrie Cottees hjertelig, en scoop av Max 'Super Shred Protein Powder og to håndfuller av hjemmelaget fruktsalat ...... alvorlig fantastisk stykke av maskiner!! Hvis jeg si det selv, en av de beste smoothies jeg har hatt i mitt liv! 
  Vel verdt ventetiden!! 
  Denne maskinen er for hjemmebruk, og nå jeg gir noen alvorlige tanke å kjøpe en for arbeid som jeg tilbringer så mange timer det! 
  Jeg ville du liker å benytte seg av rabattkupong for neste år! Takk for å tilby det opp, flott kundeservice fra din side! 
  Alt det beste for din bedrift neste år! 
  Ha en riktig God Jul og Godt Nyttår! 
  Vennlig hilsen
  Rob Jakovich (Aspendale, Victoria)

 • "Brukte min blender i morges, bare for å la deg få vite, beste smoothie noensinne. Fortalte alle på FB for å få en!"
  - Melissa Kelly(Gidgegannup, WA)


* Påkrevde felt

kr 9 200

kr 9 200

* Price incl. VAT., excl.
kr 176 delivery fees

20 PRAKTISKE FUNKSJONER

INNEHOLDER EN UNIK DIY-FUNKSJON, SÅNN AT DU KAN SPESIALTILPASSE FAVORITTOPPSKRIFTENE DINEKUTTING
PISKING
MIKSING
EMULGERING
MALING
KNAING
TILBEREDNING
BLANDING
OMRØRING
DAMPING
VEIING
NØYAKTIG OPPVARMING
MOSING
SAUTERING
KVERNING
LANGKOKING
BANKING
VISPING
KOKING
DAMPKOKING
DIY-PROGRAM


VI GARANTERER AT DU BLIR FORNØYD
KLIKK HER FOR MER INFO … DU TROR DET IKKE FØR DU FÅR SE DET!

BRANSJENS MEST OMFATTENDE GARANTI INKLUDERER MOTOR OG DELER,
ADMIN OG PORTO, GARANTI OG KUNDESERVICE

Flere videoer kommer snart ... 

 • INTRODUKSJON

  Apparatet Optimum ThermoCook Pro Multi-Funksjon er mye mer enn en «matprosessor», det er som å ha en profesjonell kjøkkenhjelp du kan tilkalle ved behov.

  Optimum ThermoCook Pro, er et høykvalitets og multifunksjonelt apparat, produsert for personer i tidsklemma som ønsker å lage ferske, smakfulle og fullstendige måltider til familien og seg selv. Det har blitt forsket i måneder på produktutviklingen for å sikre at ThermoCook Pro tilbyr et økt funksjonalitetsnivå. Apparatet kan forvandle alle amatørkokker til stjernekokker, ettersom det kun er nødvendig å trykke på en knapp for å lage gode og sunne måltider.

  Optimum-apparater sørger for at du får kvalitet i verdensklasse til en rimelig pris. Prioritetsområdet til leverandøren vår har alltid vært kvalitet, noe som betyr at produktet varer lenge og har veldig god ytelse. Dette sikres ved at hver del er laget av materialer av høy kvalitet.

 • HVORFOR BØR JEG SKAFFE MEG OPTIMUM THERMOCOOK PRO MULTI-FUNKSJON?

  Vi vet at du har travle dager og en fullspekket timeplan. Vi vet at du også ønsker at familien din skal spise mat som er næringsrik og velsmakende, men at du ikke har tid til å stå hele dagen på kjøkkenet for å lage den. Til slutt vet vi også at du ikke bader i penger, men allikevel ønsker å investere i familiens helse.

  Vi ga derfor leverandøren vår en utfordring: forske på og utvikle et apparat i toppkvalitet som kan gjøre alt, og enda mer enn hva apparatene ThermoMix TM-31, KitchenAid Cook Professor, ThermoChef og MyCook Premium kan gjøre … til en rimeligere pris.

  Froothie er den eksklusive distributøren av Optimum ThermoCook Pro, og leverer produktet direkte til deg, sånn at forhandlerleddet unngås. Dette betyr at Froothie kan holde kostnadene så langt nede som mulig, samtidig som vi gir deg muligheten til å handle hos et av de ledende nettselskapene.

 • BRUKSOMRÅDE

  ThermoCook Pro blir raskt en «hemmelig alliert», som hjelper deg med å lage sunne og næringsrike måltider familien din kommer til å elske og huske lenge.

  Apparatet følger med på hvert trinn, fra forberedelsene til matlagingen og oppryddingen. Apparatet har følgende bruksområder:

  • Kutting: alt fra kjøttdeig til finkuttede nøtter eller urter, til grønnsaker som skal brukes i salater eller tilberedte retter.
  • Pisking: eggehvite til den perfekte omeletten eller marengsen.
  • Miksing: gjør det lett å blande ingredienser
  • Emulgerer: myke og kremete salatdressinger og majones
  • Maling: fersk malt mel fra ris og korn gir maks. næring.
  • Knaing: ferske brøddeiger, forskjellige kavringer og andre bakte delikatesser.
  • Tilberedning: kok, småkok eller bland alt fra ris og kjøttboller til syltetøy og chili.
  • Blanding: kombiner ingredienser og bland til det er jevnt.
  • Omrøring: gjør at personen som lager mat kan forlate apparatet ettersom ingrediensene fortsetter å røres om.
  • Damping: tilbered perfekte dampede grønnsaker, kjøtt, fisk, frukt, ris og pasta.
  • Veiing: sørger for at hver ingrediens veies nøyaktig.
  • Nøyaktig oppvarming: varm babymat eller kakao varmes opp til 37°C og forblir værende på denne temperaturen.
  • Mosing: lag perfekte pureer og babymat.
  • Sautering: lag deilig stir-fry samt stek kjøtt og grønnsaker.
  • Kverning: kutter ingredienser i små deler, særlig kjøtt.
  • Langsom koking: tilbered mat langsomt i flere timer på lav temperatur.
  • Banking: skaper lette og luftige sluttresultater.
  • Visping: eggehvite til den perfekte omeletten eller marengsen.
  • Koking: kan koke mat i boblende væske.
  • Dampkoking: tilbered kjøtt og grønnsaker sakte, sånn at du får den beste kombinasjonen.
  • DIY: en unik funksjon hvor du kan spesialtilpasse favorittoppskriften din.

   

  Det aller beste er at du aldri behøver å slite med skitne kopper og kar! Det er lett å rengjøre ThermoCook Pro ettersom alt tilbehøret kan vaskes i oppvaskmaskinen. Det er faktisk så enkelt.

 • HVA VI KAN LOVE DEG

  Vi lar deg selvsagt ikke i stikken etter at du har kjøpt Optimum ThermoCook Pro Multi-Funksjon. Apparatet er lett å bruke, men ThermoCook Pro er en avansert maskin. Dette betyr at du kommer til å behøve kontinuerlige råd og hjelp om hvordan du kan få mest ut av produktet.

  Derfor har vi sørget for at kundeservicen til Froothie kun er én telefonsamtale unna.

  Som Froothie-kunde drar du også nytte av den unike garantiperioden vår på én måned. Innen 30 dager etter mottak, kan du derfor gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd med Optimum ThermoCook Pro. Hvis du kontakter oss innen 30-dagersfristen, kommer vi til å refundere hele beløpet, uten at det stilles noen spørsmål eller betingelser.

 • OPPSUMMERING

  Apparatet Optimum ThermoCook Pro Multi-Funksjon er et enkelt apparat som kan brukes i mange sammenhenger ettersom det har et bredt funksjonsområde. Den første gangen du bruker det til å lage fantastiske femstjerners måltider, kommer du til å lure på hvordan livet var før du kjøpte det.

  Det er kraftig nok til å brukes på storkjøkken, men allikevel rimelig nok for gjennomsnittshusholdningen. ThermoCook Pro har også veldig lang levetid. Du kan anse apparatet som den personlige kjøkkenhjelpen din.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
  Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM