"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"

 

Kvalitetsstandard

 

Produsent

Hos Optimum® bruker vi den beste produsenten tilgjengelig for utvikling av våre Vortex blandemaskiner av høy kvalitet, trege juicere og matbehandlere i samarbeid med vår eksklusive fabrikk i Taiwan. Vi etterspør hos våre leverandører den høyeste kvalitet og beste godkjenningsrevisjoner før innføring av et produkt. Våre produksjonsanlegg er ISO9001 godkjent og produkter har oppnådd UL, CE, EMC og IEC akkreditering.

Optimum er en etablert merkevare, og våre fabrikker har en samlet kunnskap og omdømme på over 120 år i bransjen. Vi fortsetter å kjøre kvalitet i hele vår virksomhet, og for å bringe produktet opp til våre strenge standarder. Hos Optimum® har vi et dyktig sourcingsteam som jobber med leverandører i gjensidig fordelaktig relasjon, der de jobber tett med våre leverandører for å oppnå vårt felles mål og det er å sikre kvalitetsprodukter.

 
Kvalitet på første plass

Vi er stolte av å levere en enestående og overlegen utøvende spekter av produkter. Vi foretrekker å fokusere på god kvalitet både på produkter og tjenester, enn å konkurrere på pris alene. Vi er trygge på vår evne til å gi bedre garantivilkår enn andre produkter på markedet, slik at våre kunder til å gjøre et informert valg basert på utmerket pålitelighet og kostnader.

Vi er stolte av at vår produktkvalitet med sitt brede utvalg av alternativer og vår overlegne kundeservice fortsetter å styrke vår merkevare. Vi fortsetter å øke vår liste med fornøyde forbrukere. Vi er forpliktet til å hjelpe gjøre dagen din litt glattere, mer kreativ og full av smak, gjennom nyskapende stil og funksjon av våre Vortex blandemaskiner, juicers og mat prosessorer.

Vårt fokus på kvalitet og holdbarhet har ført til at hvert apparat er produsert med presisjon, fullt testet ved våre fabrikker før de sendes ut til våre forhandlere, og testet igjen før de sendes til kundene. Vår etter-salg støtte er uten sidestykke, med planer om å lansere verdens første online-tjeneste som tilbyr kundene umiddelbar støtte over levetiden til sine Vortex blender.

 
Produkttesting

Eventuelle nye produsenter er pålagt å levere all sertifisering av sin virksomhet og kvalitetsprosesser, og er strengt utvalgte i alle sider av virksomheten før de blir godkjente leverandører. Oppdaterte rapporter er pålagt å gi nye CE og EMC for Optimum® hvert andre år.

Våre strenge krav krever at de utfører denne testingen med en globalt anerkjent lab og sertifisering partner for å sikre den beste kvaliteten standardene opprettholdes. I tillegg våre underleverandører oppdaterer oss med ISO9001 informasjon revisjon årlig for å sikre at de er i samsvar med de høyeste kvalitet sjekke standarder innenfor sine egne prosesser.

Vår oppmerksomhet på detaljer er ulastelig, fra den minste skrue, til motorene i våre apparater eller emballasjen. Alt er metodisk planlagt, samplet og testet før produktet er lansert i markedet.


Godkjenning

Vi krever at kvalitetskravene og sikkerhet testing er utført av SGS. SGS er en av de største og mest respekterte globale standarder compliance bedrifter og utføre grundig og objektiv rapportering på alle produkter. Det spares ikke på å sikre at våre produkter er ikke bare høy kvalitet, men også er trygge på markeder over hele verden.


Sammenligning

Vi investerer betydelig i konkurranseanalyse av markedsplassen, kjører vi kontrollerte sammenligninger mellom konkurrerende produkter og vår, selv ned til å ta motorene fra hverandre og testing aspekter som for eksempel motstand og kontinuitet. I motsetning til mange av våre konkurrenter, er resultatene av disse testene basert på faktiske ytelsen i et driftsmiljø.

 
Support

Vi starter med vår kundeservice i toppklasse. Optimum® engasjerer kun primære distributører som har sitt hovedfokus plassert på kundeservice og support Vi er så opptatt av å kundestøtte vi utfører stikkprøvekontroller inkludert bruk av mystery shoppers, teste sin pågående forpliktelse til kundeservice og deres kunnskap om våre produkter.

Vi er også i stand til å levere bransjeledende garanti på våre produkter. Denne tilliten kommer fra uovertruffen kvalitet på bygg og svært minimal avkastning for defekter. Hvor fabrikasjonsfeil blir funnet, utfører vi en grundig undersøkelse prosess som vil avdekke problemet og sikre at det er umiddelbart utbedret.

 
Kontinuerlig forbedring

Vi er ikke bare forpliktet til å forbedre vår merkevare, vi lar det tale for seg selv i de produktene vi selger. Løftene vi gir er rettferdiggjort av kvaliteten på produktene og innvielsen av vårt team. Kontinuerlig forbedring er vår virksomhet, ikke bare en avdeling eller politikk.Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
    Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM