"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"

Acaibær


Acaibær er frukten av et palmetre (Euterpe oleracea) som vokser i amazonske flomsletter.

Acaibær er ganske små, med en diameter på bare 1-2 cm, bare omtrent 10 prosent av de som er spiselig hud-og papirmasse. Likevel, disse små bær er svært næringsrik, og har vært et fast innslag del av den brasilianske kostholdet i århundrer. Faktisk er deres oppdagelse legendarisk.

Acai-næring:

Acaibær er pakket med ernæringsmessige og helsemessige fordeler. Her er noen av høydepunktene, men for en full oppsummering, last ned Acaibær' Ernæringsguide.

Acai bær er en ekstremt rik kilde til en gruppe antioksidanter som kalles anthocyaniner, som er forbindelser som for å motvirke effekten av frie radikaler, redusere sin volatilitet og begrense mengden av skade de kan forårsake.
Den antioksidantaktivitet av antocyaniner i acai berry er støttet opp av vitamin E, en viktig antioksidant i sin egen rett, og mineralene jern, kalsium og magnesium.
Acai pulver er en verdifull kilde for fettsyrer, og er spesielt rik på omega9 fett. Det har fordeler for huden din, hjertet og blodårene og resten av kroppen din også, og kan også bidra til å beskytte deg mot visse helseproblemer.
Acai bær er en god mat å basere din frokost på er at de har en lav glykemisk indeks (GI). De karbohydrater de inneholder omdannes til glukose i kroppen i en langsom, jevn mote. Start dagen med vedvarende energi
God fiber som gjør at du føler deg mett og bidrar til å stabilisere blodsukkeret, noe som igjen reduserer appetitten og kan hjelpe deg med å administrere din vekt.

Acaibær fruktbarer og fruktflaker

Dine daglige antioksidanter gjort enkelt! Vi legger all godhet Acai til en super velsmakende matbit, klar til å spise når som helst, å utnytte kraften av Acai Berry fra Amazonas regnskoger i Brasil.

Tambor Acai

Froothie forsyner Tambor merkevaren av Acai, som er navnet bak en av verdens største økologiske Acai papirmasse-merkevarer. Det er også en av de eneste frosne økologiske Acai tilgjengelig i Norge for øyeblikket.
I motsetning til de fleste Acai produkter på det australske markedet, er Tambor Acai presentert for deg i sin tradisjonelle brasilianske frossen puré skjema. Dette sikrer vår Acai vare på all sin naturlige ernæringsmessige storhet! 
Enten du svelge ned en smoothie til frokost, sitte ned over en tradisjonell brasiliansk bolle til lunsj, eller blande det med din favoritt iskrem eller yoghurt til dessert, er Acai perfekt for alle hver dag.


Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
    Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM