"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"

Optimum treg juicer - ofte stilte spørsmål

Det er lurt å bli kjent med din Optimum Juicer ved å se denne videoen!


Hva er forskjellen mellom maskeskjermen, skjermed med større hull og skjerm med blank plate (ingen hull)?

Den juicer har en finmasket skjerm for hardere produsere (Ultem / PEI Material), grov skjermen for myk produsere inkludert frukt (Nylon Material).

Den finmaskede skjermen har hull som er mindre å tillate mindre masse inn i saften. Den grove skjerm tillater en mye større mengde av papirmasse. (full av fiber for å gå inn i juice)

I de fleste tilfeller finmasket skjermen kan brukes til enhver tid, med mindre du er ute etter en mer kjøttfull juice, men dette er din personlige preferanser.

Den blanke skjermen, noen ganger kalt en homogenisering plate (Ultem / PEI Material) er brukt for å lage mutter Butters, iskrem og babymat og ikke skille eventuelle væsker fra massen.


Tips for bruk av Optimum 400 og unngå blokkeringer og samtidig redusere papirmasse:

Tips #1) Ikke press mat i juiceren

De fleste av oss har Juiced med den gamle stil sentrifugale juicing maskiner. Hvis du husker, disse maskinene krever at du hardt trykke / skyve maten inn i dem, og la store elementer som hele epler. Du er pålagt å presse hardt på gulrøtter og epler for å dytte dem inn i dreie blad hvor de er makulert i bittesmå flygende stykker.

Ikke bruk denne samme skyve / trykke / dytter kraft med Optimum Juicer eller annen treg juicer. Det er ingen roterende blad og ingen svimlende shredding finner sted. Ingen trykk er nødvendig. I stedet, bare la maten faller inn i "tygge auger." Nesten ingen maktbruk er nødvendig, og tvinge mer mat inn i sjakten kan føre til for mye vegetabilsk masse til å tette i auger, noe som resulterer i masse fylte i din juice, eller juicer infatter.

Når juicing gress, mate Optimum Juicer en liten mengde gress på en gang, klippe gresset i korte biter ca 3cm lang. Dette sikrer at avfallet lett kan komme ut av avfallssjakten. Du trenger ikke å "klumpe" gresset til en ball. Faktisk, kan du sakte mate små tråder av gress, koriander, persille, grønnkål, spinat og andre grønne greener uten kraft nødvendig.

En stor spiss for store grønne, trevlet eller fibrøse grønnsaker er å fjerne bladet fra stammen, kuttet både bladene og stilkene i 3-5cm lengder og fôr gjennom forsiktig, la auger trekke ingrediensene i juicer, ved hjelp av sabotasje bare forsiktig hvis det er nødvendig.

Tips #2) Press lav-fiber-planter først og høy-fiber-planter sist

 

Her er en veldig viktig tips: Hvis du kommer til å juice høy fiberplanter som selleri eller spinat, juice dem sist! Hvorfor? Ettersom fibrene i selleri en tendens til å akkumulere i utskytings port i bunnen av pressing mateskruen. Hvis denne porten blir tett, deretter "pulp flow" vil skje, sender ekstra fruktkjøttet i juicen. Etter Tips en selv vil minimere sjansene for at dette vil skje til nesten null. 
 
Så lenge utstøting port forblir åpen, vil massen i juicen minimeres. Den beste måten å gjøre dette på er å juice lav-fiber frukt og grønnsaker først: Epler, gulrøtter, etc. og lagre stringier bindevevs planter for sist. Dette vil føre til et bedre resultat når bekymring er mengden av masse i det endelige juice. 
 
NB: Hvis du har planer om juicing store mengder og ikke tankene en svært liten mengde masse på saften annet alternativ (for å sikre at du ikke blokkerer juicer), er å veksle dine grønne greener og trevlet elementer, med de hardere elementer som gulrot og rødbeter.

 

Tips #3) Sett inn rød plugg riktig

Pass på at den røde gummiplugg / tungen / stopper på undersiden av juicing bollen, er riktig satt inn i sporet. Denne delen er avtagbar for å bistå med rengjøring, men ofte ikke settes inn igjen på riktig måte. Det fungerer som et trykkpunkt for å sikre at massen mates ut av avfallssjakten.

Tips #4) Press din juice

 

Hvis du fortsatt synes for mye masse i juicen, bare hell saften tilbake gjennom maskinen på nytt, og du vil finne at andre gang gjennom, er nesten all massen fjernes. 
 
Du kan også press det gjennom en nøttemelk pose, hvis du ønsker, men det tar mer tid og krefter.

 


Bruk juicer-kran:

Den juicer springen tilbyr noen ekstra funksjoner i din Optimum Juicer. Når det er riktig på plass, kan du begynne juicing med kranen lukket. Dette gjør at en blandingsfunksjon som lar deg juice ingrediensene og fyll bollen juice (opp til 300 ml) med din favoritt blanding. Når maten er Juiced, du bare åpner kranen og slipp blandet saft i glasset, noe som reduserer noe skumming. Med automatisk papirmasse utstøting, kan du fortsatt juice kontinuerlig til bollen er full, la ut saften og deretter fortsette juicing. Den blandingsfunksjon forbedrer også resultatene når du gjør mutter melk.


Hvor lenge bør jeg gjøre mandlene våte for å lage mandelmelk?

 

Vi anbefaler et minimum suge på 6 timer, med 12-14 blir optimal. Du må endre den suge vann (og filtrert anbefales) hver 12. time. 
 
Hvis det har blitt endret vann regelmessig du kan la dem lenger, men de begynner ofte å gjære avhengig av varme-og miljøforhold. 
 
Som soaking prosessen er utformet for å etterligne naturen og nedbør, etter den første suge perioden kan du ta mandlene ut og spire dem (ved hjelp av en sprouter eller ved å plassere dem i et nøttemelk pose i en glasskrukke og skylle dem hver 12. time) og små haler vil vokse hvis du bruker god kvalitet mandler. Imidlertid er forlenget bløtlegging ikke anbefalt.

 


Hvilke dimensjoner har Optimum 400 Juicer?

Høyde: 46 cm
Bredde: 18 cm
Lengde: 23 cm
Støperenne-dimensjoner: 3.5 x 5.5 cm

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
    Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM