"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"

Juicebarer og kafeer

Klikk her for mer informasjon: Velkomstpakke (pdf, 962KB)

Etter å ha jobbet hånd i hånd med Australias mest erfarne juicebar-leverandører har Froothie utviklet et unikt system for å hjelpe juicebarer etablere sin virksomhet og øke salg av smoothie. Nedenfor er en oppsummering av hvordan vi oppnår dette:

Vår frukt:

Eksisterende juicebarer vil alltid strebe etter bedre kvalitet på frukt til konkurransedyktige priser, og Froothie tilbyr akkurat det. Vi har jobbet utrettelig for å sikre at alle våre leverandører overholder våre kvalitetskrav, og vår kjøpekraft har tillatt oss muligheten til å tilby de beste prisene på markedet.

Vårt annonseringsmateriale:

I en svært kort tidsperiode har Froothie klart å øke sin merkevare nasjonalt og utvikle en svært lojal kundebase i stand til å konkurrere med dominans av Boost juice i dag. Som en juicebar har du mulighet til å inkludere våre merkenavn samt vårt utvalg av reklamemateriell for å stimulere salget.

Vår erfaring:

Froothie Teamets lange erfaring med å sette opp noen av Australias største franchiser kommer til å vise seg viktig i å hjelpe andre å vokse og tilpasse seg dagens marked. Vi vil gi råd og støtte når det gjelder utformingen av butikken din, din markedsføringsplan, smoothie-oppskrifter du bruker, samt en rekke andre faktorer som er avgjørende for å eie en vellykket juice bar. Klikk her for mer informasjon om tjenestene vi tilbyr.
Vil du start din egen juicebar?
Vi er din alt-i-én butikk for alt du trenger, klikk her for mer informasjon.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
    Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM