"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"
Optimum Ofte stilte spørsmål
 

Hvilke funksjoner har Optimum?

BRUK Personlig: Med en multifunksjons knivinnretning og hastighet som kan nå 48,000 rpm er Optimum© Vortex Blandemaskin i stand til å utføre en rekke matlaging funksjoner som blending, dicing, mosing, hakking, miksing, sliping, oppvarming, frysing og pisking ulike typer matvarer. Det optimale kan blande alt fra frukt og grønnsaker, kaffebønner, is, forskjellige krydder samt kjøtt, så om du er ute etter å gjøre en god varm suppe, en stor skål med iskrem, en fin grønn smoothie eller et helt måltid, Optimum er riktig for deg. Den kraftige motoren og høy hastighet bladene kan håndtere frossen og varm mat samt romtemperatur godbiter. Det optimale er definitivt et enkelt kjøkken apparatet som er preget av dyktighet og utmerkelse.

KOMMERSIELL BRUK: Optimum's 2,238 - 2,611 Watt motor gjør at den kan tåle tung bruk av en juice bar eller en kafé, knusing av is og gjøre de mest smakfulle smoothies og juice i løpet av sekunder. Det er ikke noe dyppe-og tygge ved bruk av den optimale, betyr hastigheten og kraften til motoren hver drikke blir blandet til en glatt tekstur for å sikre konsekvent kunde tilfredsstillelse. Det optimale er utstyrt med enten en 20, 35 og 45 andre automatisk blending panel eller en variabel hastighetskontrollen, slik at brukeren kan lage en drink uten tilsyn med et trykk på en knapp, eller mer delikat funksjoner med dreiing av en ekstern. Bra og enkelt!


Hvordan skiller Optimum seg ut fra andre blandemaskiner?
Optimum er en kommersiell-klasse Vortex blender og utkonkurrerer og holder ut lenger enn Personligke Vortex blender mens du slår ut juice bar kvalitet smoothies og restaurant-kvalitet måltider.

Ordinære husholdning Vortex blender klarer å ha makt innebygd i alle Optimum, å alltid utføre ulike kjøkken oppgaver. Når du kjøper en Vortex blender, er det tre komponenter du trenger å se opp for: Kraften i motoren, hastigheten på bladene og støynivået. Optimum motoren har en enorm motor som kan nå opp til 2611 watt. Bladene kan spinne med en hastighet på opp til 48.000 rpm, og støynivået er en minimal 80-90 desibel.


Hva skjer hvis blandemaskinen ikke møter våre forventninger?

Selskapet er for tiden tilbyr kunder en prøveperiode, med mulighet for å returnere Vortex blender innen 30 dager fra datoen for mottak av Vortex blender for full refusjon, inkludert porto kostnader (vi vil organisere retur). Dette tillater deg å prøve Vortex blenderen i ditt eget kjøkken før du bestemmer om du vil beholde den. Dette demonstrerer vår tillit i Vortex blender kvalitet og ytelse. En annen incitament dag tilbys av Froothie er betydelig rabatt på mer enn 40%. Denne reduksjonen i pris er rettet mot å bygge merkevarens omdømme i Australia og i utlandet, få anerkjennelse og bli en stor konkurrent i et monopolisert industrien.


Hvorfor er Optimum dyrere enn vanlige blandemaskiner?

Optimum har en kommersiell-klasse status som en heavy-duty profesjonell Vortex blender. På en prisklasse på $ 431 - $ 641, kan det være mer kostbart enn de fleste Personligke Vortex blendere, men det er en høy kvalitet enhet som vil vare livet ut (10-års innenriks garanti), å etablere seg som en nummer en følgesvenn i din kjøkken. Tross alt har det blitt sagt, "spare penger, men ikke ofre kvalitet". Optimum settes sikkert dette konseptet.


Hvordan konkurrerer Optimum med maskiner for vanlig mat?

Optimum har blitt utviklet over mange år for å sikre at det er i stand til å utføre mer blandingsfunksjonene enn du vanlig mat prosessor, med mål om å ha alle dine forventninger overskredet. Den 6-bladenheten kan rotere med en svimlende hastighet for å sikre optimal oppnår matlaging oppgaver med ikke mindre effektivitet, samtidig som beviser lettere å rengjøre og drifte.

Alternativet med hakking mat er også tilgjengelig når du bruker Optimum ved pulserende mat gradvis uten over-blending.


Hvordan fungerer varm/kald matforberedelse i Optimum?

Optimum er et unikt apparat i stand til å fryse is eller oppvarming av en suppe. For varm mat behandling, har Optimum muligheten til å blande mat med høy hastighet, spinning de seks kniver i rustfritt stål på 44,000-48,000 rpm å produsere friksjonsvarme. I løpet av noen minutter, vil den suppe eller annen mat bli servert dampende varmt. Som for de frosne ingredienser, takket være de samme raske kniver frossen mat er knust i en utrolig fart, og etterlater ingen tid for noen smelting mens du lar blandingen fryses.

Vær oppmerksom på den optimale kommersielle blandingsfunksjonene på 20, 35 og 45 sekunder tillater det å lage drinker, inkludert smoothies og juice uten oppvarming innholdet. Denne funksjon, bare tilgjengelige i kommersielle Vortex blandemaskiner, kan den optimale til å operere ved forskjellige hastigheter, automatisk bremse og fart for å sikre at det ikke oppstår friksjonsvarme.


Hvilke rengjøringsinstruksjoner bør vi følge for Optimum?

Optimum er en svært enkel å rengjøre apparatet. For juice barer lage drinker og smoothies, en rask skylling med vann er alt som kreves. Når du lager mer avanserte måltider som supper eller dips, slår apparatet på høy hastighet i ca 30 til 60 sekunder, mens beholderen er fylt med varmt vann og oppvaskmiddel, skyll og tørk.

Som for de andre overflater, en enkel tørk med en våt klut er alt som er nødvendig. Vennligst merk at Optimum ikke vaskes i oppvaskmaskin, og kan du unngå skuremidler eller pads.


Er oppskrifter tilgjengelig for Optimum?

Gitt at det du vil ha hendene på er en så kraftig matlaging enhet, er Froothie gi alle kunder med en enorm 83-siders oppskrift bok fylt med de herligste drinker og måltider på fingertuppene. Din Optimum er i stand til å produsere alle slags retter, fra deilige mutter Butters, til gourmet iskrem, til sauser og varme supper, til en annen, næringsrikt smoothie for hver dag i sommer. Himmelen er grensen, og uten å ville hindre på dine kulinariske ventures, vil Froothie oppskriftsbok har smaksløkene på kanten av setet sitt, med hver oppskrift laget spesielt for Optimum.

For kommersielle kjøpere, er Froothie gi en stor enkel oppskrift brukes som veiledning i juice barer og kafeer for å lage gode smoothies og is knuser. Oppskriften er utarbeidet av våre mest erfarne medlemmer som har bidratt til å utvikle franchisetakere som Boost Juice og Pure Natural.


Bryter Optimum cellevegger for å slippe ut enzymer?

Ja, Optimum bryter celleveggene i rå matvarer for å gjøre enzymene mer biotilgjengelig. Uten behov for å bryte ned store molekyler av mat, tarmen har mindre arbeid å gjøre. Mer energi kan konsentreres til andre organer som kan være syk eller giftig. Verdifulle næringsstoffer låst inne massen, skreller og frø av frukt og grønnsaker kan ikke bli absorbert så lett når disse matvarene er rett og slett tygget. Optimum bryter disse matvarene i mikroskopiske partikler å slippe sine ernæringsmessige fordeler så vel som sine deilige smaker.


Hva er forskjellen mellom de ulike Optimum modellene?

Optimum 9200 - Andre Generation er perfekt for å lage smoothies, juice, mutter Butters, varme supper, iskrem, salsaer, dips osv. Optimum 9200 - Andre Generation kommer også med en valgfri 10-års garanti, og er en kommersiell-klasse Vortex blender, derfor vil vare i mange år uten eventuelle problemer
 
Optimum 9400 er identisk med den Optimum 9200 - 2nd Generation, produsert ved hjelp av de samme høykvalitets slitesterke deler. Den største forskjellen er funksjonalitet: dial (9400) vs knapper (9200 - Andre Generation), samt lengre blader og en mer avansert motor for Optimum 9400.
 
Fordelene med 9400 dial er mer kontroll, og fordelen av 9200 - Andre Generation-knappene er automatisk lukking som er flott for smoothies og juice på farten. Den 6-blad montering av begge modellene er lengre enn noen annen blender, noe som åpner for overlegen hakking, kutting og sliping evner, perfekt for Personligke brukere. Timerfunksjonen for 9200 - Andre Generation er en annen flott funksjon for travle brukere som ønsker en rask smoothie på farten!
 
Optimum 9900/9900A er den kommersielle-klasse drivkraft for juice barer gjør hundrevis av drinker per dag. Den 9900/9900A er kraftigere og raskere enn noen annen blender i bransjen, og vil utføre de samme funksjonene som er nevnt ovenfor, men på et litt høyere hastighet. Den ekstra kraften vil ikke gjøre noen forskjell når det brukes Personlig, og er en fordel for våre store kommersielle kunder. Den litt høyere hastighet (44000 vs 48000 rpm) vil ikke gjøre noen vesentlig forskjell i blandeprosessen. Den 9900/9900A er utviklet hovedsakelig for drinker, og mens det er i stand til å oppnå de samme funksjonene som i 9200 - 2nd Generation og 9400 i et hjemlig miljø, er det ikke laget for dette formålet.
 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
    Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM