"As the old saying goes: you pay for QUALITY and QUALITY stands the test of time"

Om Froothie

 

 


Froothie er distributør av Optimum©

australsk selskap som fremmet sunn frukt, grønnsaker og utstyr til kafeer og juice-barer. Disse fikk dermed støtte til å lage sunnere drinker kalt«Froothie», samtidig som de spilte på «Smoothie»-navnet.

Denne lille ideen utviklet seg til et ønske om å fremme sunn mat generelt. Derfor ble det opprettet et strategisk samarbeid med anerkjente leverandører av Vortex blandemaskiner og juicemaskiner fra Australia kalt Optimum Appliances, sånn at hver husholdning hadde sunn mat og drikke.

I dag er målet vårt og enkelt og klart: å hjelpe mennesker å innta en sunnere livsstil samtidig som vi fremmer det eksklusive Optimum-utvalget vårt. Vi deler kunnskapen og informasjonen vår om et sunnere liv gjennom arbeidsgrupper, YouTube-videoer, den nye bloggen vår, ulike medier og strategiske partnere i Australia og utlandet.


Det nye produktutvalget Optimumwww.optimum-apliances.com

De australskeide Optimum© Vortex-blandemaskinene er anerkjent som et av verdens ledende merkevarer for lengevarende høyhastighets Vortex-blandemaskiner til både privat og kommersiell bruk. Optimum 9400 har fått internasjonal ros fra kokker og matentusiaster for kvaliteten den gir i forbindelse med laging av smoothies og juicer, men også for en rekke funksjoner, som oppvarming, frysing, elting, sliping, hakking, kutting, miksing og mer.


Den australske Optimum-juicepresseren har også fått mye ros for kvaliteten og ytelsen den tilbyr. Optimum 400-juiceren ble rangert som nummer 1 i Storbritannia av T3 Magazine, og den nye Optimum 600 er en patentert saktejuicer som revolusjonerer bransjen angående juicing av hele frukter og grønnsaker.


Privat bruk

Suksessen til Optimum Vortex blandemaskiner og juicere i Norge og rundt om i verden har ført til at Froothie også har utviklet produkter til helsenæringsmiddelindustrien.

Samtidens fokus på en sunnere livsstil har også ført til Froothie har en online-helsebutikk. Vanskeligheten med å finne rå økologisk mat av god kvalitet, og den høye prisen på slike produkter, er grunnen til at Froothie har gått sammen med et bredt spekter av produsenter og leverandører, sånn at kundene kan tilbys de beste råvarene og organisk næringsrik mat til lave priser.

Kommersiell bruk

Målet med Froothie Norge er å hjelpe kafeer, juicebarer og smoothievarebiler med å øke smoothie-salget, samtidig som nye, spennende og sunne produkter introduseres til kundene.

Teamet vårt har stor erfaring med å sette opp juicebarer, inkludert kjente franchiser som har gitt Froothie god erfaring med å hjelpe bedriftseiere å etablere seg og bygge opp smoothiesalget.

Suksessen til Froothie har vært enorm etter at selskapet ble opprettet. Produktene brukes nå av kafeer som aldri har solgt smoothies før, og det samme gjelder for juicebarer som har doblet salget på mindre enn fem måneder. Dette ble oppnådd med Froothies gode reklamemateriell, deilige, sunne smoothies og den økende populariteten til Froothie-merkevarenavnet.

Hvis du ønsker mer informasjon, kan du klikke her hvis du eier en café, eller her hvis du eier en juice-bar.

 

 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Leverandør av Optimum-serien i Norge

PayPal Logo

kontaktinformasjon

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • MVA-registreringsnummer : NL 824103099B01
    Kundeservice : [email protected]

INSTAGRAM